2024-08-15
好耐都冇食燒肉啦,今日難得放假,好想搵一間好食嘅餐廳去食嘢,於是就揀咗好耐,見到上網有一位精哥 介紹呢一間餐廳,覺得好得意,於是就走咗過嚟試吓!!《八木橋日式燒肉》放題午餐, 超級無敵多選擇,非常之滿足!首先,好想讚一讚呢一度嘅店員,基本上點嘢食同埋上菜嘅速度都係冇得彈,完全係可以將啲時間擺晒喺嘢食上面真係好開心!!1️⃣ 基本上成個和牛 拼盤擺得好靚,而且入邊嘅牛肉非常之高質,首先想推介一下呢一個A4黑毛和牛和尚頭, 真心唔知道呢一個係邊一個部位,但係覺得好好食,佢嘅肉質特別嫩滑👍 而且入口嘅時候牛肉嘅味道都非常之豐富,唔錯唔錯!2️⃣再來係A4黑毛和牛後腰肉, 當然,亦都係唔知道係邊一個地方啦,但係唔緊要啦,最緊要都係好食!! 呢一個後腰肉嘅地方肉質比較緊致,如果鍾意食重口味嘅牛肉嘅話,呢一個部位都算係值得一試,可以無限翻點😋3️⃣就係A4黑毛和牛牛肩,呢一個我知道係邊個位啦,膊頭呀嘛!! 係好食嘅,而且呢一度切得啱啱好,薄薄地,輕輕咁燒一燒就食得,唔可以煮得太熟,如果唔係嘅話就嘥晒咁靚嘅牛肉啦!!4️⃣佢哋嘅A5和牛西冷, 呢個先係要重點推介,我超鍾意食西冷,肥瘦適中,油花分布均勻,基本上係高級
4️⃣佢哋嘅A5和牛西冷, 呢個先係要重點推介,我超鍾意食西冷,肥瘦適中,油花分布均勻,基本上係高級餐廳先至會食得到嘅西冷🥰 真係上台嗰下就已經超開心,超靚!
呢度放題任食嘅午餐選擇,真系好有質素同埋誠意,性價比都好高,非常推薦👍。