朋友仔食開外賣幾欣賞、咁大家一齊試吓堂食。四點鐘仲有下午茶,但係得一個細細Don飯、我哋兩個都未食 Lunch 所以決定叫返「美人框飯御膳」每份$188加一。⬇️Menu 感覺幾吸引、可以揀兩個框飯!全部自己 QR code 落單,所以唔係上菜你都唔會點見到侍應。冇問題既,落咗單每人一份小沙律先、飲品都黎喇 ⋯ 咖啡係香既!⬇️兩份餐都一齊到、上面又有一個刺身沙律。連埋第一份小沙律都算幾多菜,麵豉湯唔係好啱口味 ⋯ 沙律就係沙律,上面有兩片刺身!兩份都揀咗唔同小食、天婦羅好一般而炸雞係比較好食。⬇️講返個飯 ⋯ 細細個糯米飯做底、上面啲料我自己覺得淡而無味,好自然想落豉油但枱面乜都冇。成份餐都唔知係咪因為健康為主、我自己就覺得好淡好一般,豆腐蟹肉都係淡口。⬇️本來自己冇諗過加甜品、但係我真係唔夠飽。一個本身加咗午餐$40加配甜品後上、我就加返原價$68抹茶紅豆糰子冰淇淋。⬇️甜品我覺得好食嘅 ⋯ 個糰子係熱辣辣燒返熱上面加返抹茶雪糕同紅豆、食完就真係飽晒啦!⬇️埋單五百幾、我就覺得可以有更好選擇。臨走之前見到佢地Set定晚市每個位一張Tissue Napkin … 但個姐姐跌咗幾塊落地、執返起繼續
⬇️
Menu 感覺幾吸引、可以揀兩個框飯!
⬇️
埋單五百幾、我就覺得可以有更好選擇。臨走之前見到佢地Set定晚市每個位一張Tissue Napkin … 但個姐姐跌咗幾塊落地、執返起繼續放喺位 😂 可能係正常事、但係我自己見到就衛生扣分啦。