2021-04-27
#荃灣 🌬天氣凉涼哋, 最好係打邊壚, 唔駛諗任飲飪食最方便, 但係質素參次🤔! 今次朋友推介荃灣新開任食火鍋,表示質素有返咁上下, 決定一試💪! 裝修光猛, 樓底極高, 唔怕食完一陣味! 👯♀️2人任食先係 $536, 抵! 選個豆乳骨膠原靚雞美顏鍋做湯底💃, 侍應表示湯滾後先飲一碗, 再行打邊爐! 湯好香豆味, 滿滿的菇🍄及雞🐥, 成個湯底好幼滑! 📱用 QR code 落單夠環保又方便, 仲完全唔漏單! 🧃飲品及🥬菜均自取, 擺放整齊衛生👍, 最特別係有冷泡茶及自家制涼茶, 清甜足料, 想飲熱仲有花茶茶包可選! 🍵🥩牛肉選擇超級多, 🥟餃同🍥丸都有好多特別味道! 🍄松露香菇貢丸, 🦀8寸長蟹棒, 🥟自家制松露豬肉餃, 花膠, 牛筋...仲有🦪生蠔, 🦐海蝦, 🐚蜆, 帆立貝...等等! 🐄牛肉竟然有牛肩胛, 封門柳, 安格斯肥牛, 極黑和牛肉眼, 角牛牛柳, 牛肉眼, 牛脷心片...😏小朋友先要揀, 我全部都要 ...🤤🤤🍦就連雪糕都有10款之多, 我最欣賞伯爵茶🧑🦱母親大人表示,母親節可以嚟! 🤤
🍦就連雪糕都有10款之多, 我最欣賞伯爵茶
🧑🦱母親大人表示,母親節可以嚟! 🤤