2K
2005-07-29 272 浏览
我食0左10 几年地茂馆甜品, 最钟意食佢0既杨枝甘露, 好香好香0既芒果+花奶味, 有荔枝同芒果chunks, 另外碌柚丝甜, 又一d 都唔苦, 好正!冬天去食, 最正就系热炖奶, 奶味好重, 又滑, 细食d 0既女仔直程可以食一碗当lunch. 炖蛋反而无炖奶咁好食, 好滑但淡0左少少.另外佢d 桑寄生蛋茶都好好食.不过我个人就不太推介佢d "XX 西米露" 喇, 实在普通0左少少, 而且椰汁味唔够浓.Service 几好, 店员有礼貌, 即使你0系最多人帮衬0既时段(e.g. Sunday evening), 店员都好快attend to 客人0既要求.另外, 舖入面系全面禁烟的, 好憎人食烟0既我非常欣赏.

另外佢d 桑寄生蛋茶都好好食.

另外, 舖入面系全面禁烟的, 好憎人食烟0既我非常欣赏.
杨枝甘露