2018-07-29 174 浏览
由于我系一个 All day breakfast控,所以见到边间有All day breakfast食我都会立即冲入去试下,今次我无意中发现佐敦一间好隐蔽嘅小店,可以全日都食到All day breakfast, 所以我第一时间走咗去食,今日我已经好早去到,但都居然full晒,我喺外面等咗十分钟,终于有人出嚟入到去,意想不到嘅系餐厅入面都几多外国人系入面食早餐,我坐咗一阵间好快睇晒成个餐牌就出去买嘢食,我叫咗一个素食嘅All day breakfast,朋友叫咗个正常嘅All day breakfast,我哋再加咗一杯玫瑰latte同埋蜜桃冰茶我嘅All day breakfast好多都系沙律菜,唔系好多个All day breakfast都有咁多沙律菜架, 最啱我呢d食得清淡唔敢食太多keep紧fit既人食,最重要呢度有羽衣甘兰真系好正我同朋友一齐share All day breakfast食,我食左佢小小肠仔,今日食左一个丰富嘅早餐,食得好饱啊,同埋我嘅冰茶超级好饮 ,好有蜜桃味又唔算甜,玫瑰latte都唔错呀!

素菜All day breakfast

美式All day breakfast