{潮州晚餐 - $216}其实坑口冇咩好食🥲大部份都系啲连锁嘢!呢一间我认为系全坑口最好味嘅餐厅(没有之一)!虽然佢间舖头好细间,座位唔系好多,不过每次嚟都会觉得叫嘅每一碟𩠌都用心煮同埋好好味!今日落去有啲肚饿,叫咗两个煮食再加一个蚝饼,腊味炒饭啲腊味油浓盖每一粒饭,炒得干身,而且极好味,干炒牛河虽然牛肉唔算好多同埋好大块,但系都炒得好香,配埋特制辣椒酱味道上一天花板,必须要讲吓个蚝饼,真系好多蚝同埋正宗嘅潮式做法,薯粉同埋蛋同埋蚝三样嘢嘅比例做得啱啱好,质感一流之余仲好好味添!每次嚟到都见到佢有劲多嘅外卖生意,我相信有好多人都同我一样觉得呢一间系全坑口最好味嘅餐厅!美味程度:😋😋😋😋😋环境指数:🎇🎇🎇🎇番食机会:🦍🦍🦍🦍🦍📍 #潮飨 (将军澳)将军澳坑口常宁路10号安宁花园25号地舖
{潮州晚餐 - $216}

美味程度:😋😋😋😋😋
环境指数:🎇🎇🎇🎇
番食机会:🦍🦍🦍🦍🦍

📍 #潮飨 (将军澳)
将军澳坑口常宁路10号安宁花园25号地舖
干炒牛河