2020-04-06 678 浏览
已经帮衬左N次,都带过几位朋友黎食,佢地都觉得不错,再次帮衬就为佢写返次食评啦烧白鳝$43/串正宗皮脆肉嫩,油脂丰富有鱼味,系贵少少但间唔中都会叫😋盐烧牛舌$28/串佢最正系厚切👍🏻,啖啖肉嘅感觉好好,出面有啲舖头系会薄切的但又大块啲嘅,两种烧法有唔同口感,都钟意😋烧原条茄子$34烧烤最经典嘅一样烧。茄。子,次次都会叫,调味刚刚好,有孜然粉加埋好好食,又够厚肉不得了猪仔髀$39/两支骨今次第一次叫麻麻地,太干唔够Juicy,因为出面有食过更好的,所以呢度就唔推介啦烧蒜芯$17/串蔬菜类蒜芯最好食,烧完都仲好爽脆又甜,送酒一流😋,第二位系翠肉瓜,又爽又多汁,忍唔住食左唔记得影相😝龙虾汁大虾意粉$98系好食嘅,汁系啱啱好唔会干,意粉咬口够烟靭,属于正常水准但就唔值咁贵,得一只大虾其他都系蕃茄仔,同朋友一齐食就可以,自己唔会叫嘅水平总结:仲有烧豆腐$18系好好食,又系食左先记得要影相...🙈。食咁多次嘅原因系舖头整体嘅食物都好合个人口味,舖头虽小但就食物水平搭够,员工服务都好好,尤其系戴眼镜嘅哥哥特别有礼貌同细心,值得一赞

烧白鳝$43/串
正宗皮脆肉嫩,油脂丰富有鱼味,系贵少少但间唔中都会叫😋

盐烧牛舌$28/串

烧原条茄子$34