2017-08-22 1573 浏览
因為店名同鋪頭設計而想試既餐廳,食日本野但裡邊充滿中國feel 既佈置,有衫比大家cosplay 古代look 影相,menu 係聖旨叫左:朕(海膽吞拿魚碎三文魚子丼):海膽好鮮甜,放耐左都仲好好食,料好新鮮,十分足料表哥薯條:茄汁加沙律醬加茶泡飯既調理包,薯條又熱辣辣,好食~另外,仲叫左牛舌但冇影到相,因為好耐先上,耐到以為漏單,想追既時候佢全場一次過出燒物野飲就叫左2 round, 8pm 前係happy hour, 叫左 啤酒sapporo$40、有氣葡萄酒 $35。差唔多8pm 既時候,我地野飲未飲哂,冇叫加單,但店員仲好好咁問我地要唔要加野飲,飲左目前既先會上,但照收happy hour 價。P.S 當日都full 哂,好彩有訂位

叫左:

P.S 當日都full 哂,好彩有訂位

2017-08-11