2019-06-05 4425 浏览
平时经过附近已经见到人头涌涌。於是今晚想试试佢🥟睇个menu价钱都经济同实惠,今晚要疯狂食饺子食到呕送上既辣菜莆麻香辣味都好足够,配合得几好,送住饺子食别有一番风味叫咗碟上汤杞子浸时菜,菜心大条食落无渣,清甜健康,浸住既汤系鱼汤,唔腥但呢碟略厌普通,但十几蚊有成十条有质素既菜心okay ge。(煎)芝士猪肉饺+粟木三色椒猪肉饺,饺子大大粒皮包住既内馅好饱满,几好食既但真系偏咸。芝士猪肉饺芝士味唔出,所以有d失望;粟米三色椒煎饺,食到粒粒粟米同彩椒,而且系出面少见到既,值得一叫。朋友因爲下就无食野一个人食完12只煎饺四并汤饺(淮山鱼胶猪骨汤底)要赞下个汤底,有煮家既感觉,猪骨淮山汤底有少少浆口。饺子其实都几易穿因爲封口唔实同太薄了。四并其实系有椰菜、芹菜、白菜、韮菜,其中最突出会系芹菜、韭菜,因为味道最突出。芹菜猪肉饺食到粒粒芹菜,唔会过系芹菜蓉,好有口感。而韮菜饺都系一口食到一大把菜粒呢到其实都无服务可言,大家食完就走去来都快既,如果等时间就唔建议食,不过其实我都系锺情自己屋企包既饺子多d。

平时经过附近已经见到人头涌涌。於是今晚想试试佢🥟

睇个menu价钱都经济同实惠,今晚要疯狂食饺子食到呕

• 传统四拼
  • 香辣菜脯