2020-03-25 131 浏览
前一排同朋友去油麻地揾野食,最后黎左呢间Bellevue。餐厅系高层,望出去都好开扬,枱与枱之间有一定距离,同心仪对象上黎约会非常适合。大家可以静静地倾下计,饮支82年既红酒。如果女朋友生日/特别时候庆祝,呢度不失一个典雅而具格调既地方。环境同服务黎讲,呢度都一定系好高分数,佢哋既野食都好唔错。我同朋友叫左ribs 同risotto,另外加左黑松露薯条同最后既Bellevue Sweet Surprise。Main dish黎讲ribs系好出色,肉质好嫩,调味岩岩好;作为本身risotto头号爱好者,呢餐既risotto虽然色调有d意想不到但食落都系水准之上。薯条方面就不过不失,钟意黑松露既朋友可以一试;最后既Bellevue Sweet Surprise真系有surprise ,比好多甜品铺头好食。