2021-09-16 43 浏览
一直都好想試呢間酸菜魚🍲對我而言,酸菜魚既魚固然要好食,酸菜都要有甜辣味,加上個湯要入到口,就係好食既酸菜魚🐟🍄酸菜魚($268)唔 係 講 笑 !真係幾好食😋魚肉非常滑溜而且無骨,仲有好多配料,例如金菇、豆卜、寬粉等等,個湯底係算比較辣(譚仔食4小)😚如果可以加埋萵筍,呢個真係無敵酸菜魚🤣世界級好食🤍🍄炸饅頭($58)呢個炸饅頭係呢間餐廳嘅名物,個個黎親都必嗌,因為佢上菜嘅時候係擺係一架船上面,船身會一直噴住乾冰嘅煙,咁有儀式感既presentation,抵佢咁受歡迎👏🏻好食🍄自選干鍋($68起)小妹揀左金菇、蓮藕、豚肉、廣島蠔、支竹、土豆片😌老實講干鍋驚喜冇咁大,整體配料炒得好香,但比較油膩,而且廣島蠔size比較細🥲

🍄酸菜魚($268)

🍄炸饅頭($58)

🍄自選干鍋($68起)