2018-07-11
happy friday既晚上,約咗朋友聚會。Book咗位,人唔多,仲有好多吉位。餐廳環境舒適坐得好舒服,三五知己傾計係唔錯。 服務都幾好。而Menu嘅設計,係有日文同埋中文,但係冇圖片嘅。感覺好似去咗啲高級餐廳。再睇一睇啲價錢,好似比平時嘅日本餐廳貴dd。都係要食飯,所以都係照叫啦!我哋三個人叫咗兩杯啤酒、玉子燒、三件三文魚壽司、炸雞軟骨同埋雜錦天婦羅,仲有一個牛肉烏冬。坦白講,除咗個雜錦天婦羅同埋牛肉烏冬之外,其他都好普通。而個雜錦天婦羅仲要漏咗單🤦🏼♀️🤦🏼♀️講番個牛肉烏冬,烏冬比平時嗰幼,又好似拉麵咁,都幾特別。而個牛同湯都好好味。如果一個人食晒一碗應該都會飽。食晒以上點嘅所有野,因為仲未飽嘅關係我哋諗住再叫嘢食,奈何睇來睇去都好似冇嘢想食。最後我哋決定賣單,轉場再去第二度食過。
餐廳環境舒適坐得好舒服,三五知己傾計係唔錯。 服務都幾好。