2023-01-06 1039 浏览
好耐之前喺葵广去街都有见过一次,已经好想试,今次一齐班friend一齐试多啲唔同味!唔知好唔好饮呢~ε-(´∀`; )-粉红莓好坚果奶盖茶好香士多啤梨味喺坚果奶盖嘅配合之下士多啤梨味唔会好奇怪两者好夹!呢一杯会试多几次(((o(*゚▽゚*)o)))推荐指数:✨✨✨✨✨-满杯葡萄提子味有啲奇怪个感觉好似饮紧整溶咗嘅瑞士糖可以当佢系提子沙冰觉得可以唔使落咁多糖浆有啲奇怪叫咗微甜都系好甜推荐指数:✨✨✨✨✨-缤纷火龙果奶盖茶火龙果同奶盖,其实都系一个新奇嘅尝试,觉得火龙果味唔系咁重,但系整体嚟讲两只都好夹嘅呢一杯我觉得唔会话好甜推荐指数:✨✨✨✨✨-焙香坚果奶盖乌龙茶乌龙坚果奶盖茶Nuttea一定要叫坚果奶盖,虽然佢好似系冬天限定,但系坚果奶盖𠮶阵味真系冇得顶焙香乌龙奶盖俾就咁乌龙奶盖多一阵烧𠮶啲茶叶嘅味道两者各有特别之处,我觉得可以两只都试!推荐指数:✨✨✨✨✨-原磨坚果奶平平无奇,但系都唔算话好差有时想饮热嘢嘅时候,可以试吓!推荐指数:✨✨✨✨✨-相比起普通嘅珍珠奶茶嚟讲,呢间可能会贵少少,但系比较健康-NUTTEA (鸿力工业中心) (九龙湾)九龙湾宏冠道6号鸿力工业中心B座地下B1B
粉红莓好坚果奶盖茶
好香士多啤梨味
喺坚果奶盖嘅配合之下
士多啤梨味唔会好奇怪
两者好夹!
呢一杯会试多几次(((o(*゚▽゚*)o)))
满杯葡萄
提子味有啲奇怪
个感觉好似饮紧整溶咗嘅瑞士糖
可以当佢系提子沙冰
觉得可以唔使落咁多糖浆
有啲奇怪叫咗微甜都系好甜

缤纷火龙果奶盖茶
火龙果同奶盖,其实都系一个新奇嘅尝试,
觉得火龙果味唔系咁重,但系整体嚟讲两只都好夹嘅
呢一杯我觉得唔会话好甜

焙香坚果奶盖乌龙茶
乌龙坚果奶盖茶
焙香乌龙奶盖俾就咁乌龙奶盖多一阵烧𠮶啲茶叶嘅味道
两者各有特别之处,我觉得可以两只都试!
原磨坚果奶
平平无奇,但系都唔算话好差
有时想饮热嘢嘅时候,可以试吓!
推荐指数:✨✨✨✨✨
相比起普通嘅珍珠奶茶嚟讲,呢间可能会贵少少,但系比较健康
NUTTEA (鸿力工业中心) (九龙湾)
九龙湾宏冠道6号鸿力工业中心B座地下B1B1号舖