2023-07-12
之前覺得isquare冇咩好嘢食,而家改觀啦😝😝新加坡大蝦喇沙麵$108一上已經聞到好香,湯底非常濃郁,椰香同辣味恰到好處,少少辣。有魚片,亦有豆卜,豆卜滲晒湯底再食,簡直索晒d精華。另外要讚嘅係有大蝦兩隻,兩隻大蝦都啖啖肉,非常鮮甜😻😻新加坡濃湯福建炒麵$118麵條彈牙掛汁,蛋香濃郁。有魷魚,肉片,芽菜,炒蛋等配料,唔會太肥膩,有家的感覺🤤🤤娘惹蘿蔔糕$78果然夠晒惹味,每粒蘿蔔糕都好扎實,絕對唔會一夾即散,沾滿左香濃醬油,每粒都煎得好香,外皮仲有d脆口,配埋蛋絲及芽菜等配料食仲好夾。😉班蘭咖央多士$48麵包外皮烘得好鬆脆,牛油唔會太薄或太厚,班蘭味香濃,必食✨炸榴槤湯丸$38夾落好有份量,炸皮食落好脆口,入面有榴槤蓉,易溶於口。鍾意榴槤嘅朋友一定唔可以錯過~另外值得一讚餐廳窗口位景色開揚,坐得好舒服,店員非常殷勤介紹食物,下次會再黎!
新加坡濃湯福建炒麵$118
娘惹蘿蔔糕$78
班蘭咖央多士$48
麵包外皮烘得好鬆脆,牛油唔會太薄或太厚,班蘭味香濃,必食✨
炸榴槤湯丸$38