2021-01-31 542 浏览
去前先系openrice订位所以好快就入座啦,星期日下午果然好多人帮榇,店员都相当忙同混乱🧐,真系要加返d人手!/入座後会提供口罩袋相当细心📩同薯仔丝前菜🥔,点餐方式系扫描枱上qr code自助落单十分方便🔍,估唔到星期日都有Lunch menu ,价钱抵食劲多!/酸菜鱼(午) $68有得拣辣度,中辣都唔会话太辣🌶,虽然系午餐但用料都唔马虎,鱼肉份量都非常多,最开心系唔会食到骨👍🏻,酸菜汤底够晒酸,劲开胃,有少量鸡髀菇同莴笋,整体系唔错!/水煮牛肉(午) $58呢个真系不得不讲!份量真系少得惊人,成碗大概只有7-8片牛肉同几条芽菜,个感觉似系人哋食净咁😓,但味道其实几好味,可惜真系太少最惨连配料都冇,呢个价钱我宁愿食返麻辣香锅😩!/两个set都会送维他奶一包,不过我都系+$8要椰青水,下火😢!

酸菜鱼(午) $68

水煮牛肉(午) $58