2025-06-01 355 浏览
經過附近又再嚟做下回頭客,其實早兩個月都同朋友嚟過,不過當時唔記得咗影相,而計埋之前嗰兩次,呢一間餐廳嘅食物質素真係一如以往嘅好今次我哋就食咗個 #香煎蟹餅伴沙律配油醋汁 ,我本身係因為好鍾意食蟹嘅人,所以見到今次有新Menu立即叫咗呢個嚟試吓,佢嘅蟹肉真係不得了,完全啖啖肉,一啲殼都冇,令我哋真係食到好滿足Pizza 方面我哋就再翻撻咗 #煙三文魚配千島醬薄餅 ,因為真係大件夾抵食,而當然佢個味道係冇得輸,啲芝士仲要可以拉絲,正呀🤤而主菜方面我哋就叫咗 #烤美國極佳級肩胛牛扒 ,今次就簡咗最大路嘅黑椒汁,首先個擺盤係冇得輸,而當中嘅菜同蘿蔔都好甜,睇得出本身嘅蔬菜係好高質素,而主角牛扒都唔執輸,肉質軟淋得嚟又有牛味,食呢碟菜真係一種享受❤️以小店嚟講呢一間真係好高質,地址又近地鐵站,如果大家過嚟荃灣你都去試吓❤️❤️