餐厅: Bellevue Bar and Grill
优惠: 食饭都有得赚里数? 仲唔即刻订台?
条款及细则:
须受其他「亚洲万里通」条款及细则约束
2020-03-05 968 浏览
今日同男朋友去旺角食楼上西餐,一出𨋢,已经觉得幅墙好有文艺色彩,估唔到餐厅入面更有情调,好有feel,拍拖带男朋友黎就啱哂。估唔到餐厅drinking menu系tablet,图文并茂,非常吸引。我地叫咗2杯mocktails,一杯Winter,一杯Summer。系热情果同蓝莓mocktails,非常fresh,又好饮。之後黎咗啱啱焗好嘅餐包,香喷喷,又新鲜,搽herbs牛油,非常香口、软熟脆炸香草田螺酿白菌前菜啱啱炸起,侍应好贴心咁提我地小心热口,要摊凉一阵先好食。炸田螺酿白菌非常香脆,好有口感。美国特级安格斯肉眼扒(10oz)侍应送餐时非常有趣,话要将切牛扒嘅重任交比男士,所以当然男朋友切,哈哈!肉眼扒叫咗5成熟,油脂均匀,牛味浓郁,烧得好香,配Mustard好好食。配菜亦烧得啱啱好,好有鲜味。烤缅因州龙虾尾牛肝菌龙虾汁扁意粉龙虾汁配埋浓浓嘅蕃茄,既有香浓龙虾味,又有鲜茄味,好好食。龙虾尾非常爽口,新鲜,值得一食。焗朱古力心太软配柚子冻糕当然食埋甜品先满足,心太软焗得啱啱好,有流心,唔算太甜,配柚子冻糕非常夹,好清新。
系热情果同蓝莓mocktails,非常fresh,又好饮。

脆炸香草田螺酿白菌

美国特级安格斯肉眼扒(10oz)

烤缅因州龙虾尾牛肝菌龙虾汁扁意粉

焗朱古力心太软配柚子冻糕