餐厅: 龙面馆
优惠: 食饭都有得赚里数? 仲唔即刻订台?
条款及细则:
须受其他「亚洲万里通」条款及细则约束。
须受其他「亚洲万里通」条款及细则约束
餐厅: 龙面馆
资讯:

为推动全港减盐减糖新饮食文化及新生活态度,食物及衞生局、降低食物中盐和糖委员会及食物环境衞生署食物安全中心推出了《少盐、少糖、少 • 确幸》餐饮联盟,参与食肆会提供少盐少糖选项予顾客,部份更会提供特定减盐减糖菜式。参与减盐减糖食肆会获发计划标志,以供张贴於店舖内,供顾客识别。详情可在此浏览:https://rssless.hk

2019-04-08 680 浏览
放假谂住去中环行下街食下野本身系想食第二间西式餐厅点知咁岩撞正佢哋放假唔开门咁唯有搵第二间食啦🤦🏾‍♀️-其实系之前经过呢间龙面馆嘅时候已经觉得个装修好气派好似好江湖嘅感觉 型门口又有poster贴住左碟片皮鸭真系好吸引好想食-可能系因为三点钟左右过咗繁忙时间啦都唔算太多人 不过keep住都有自由行慕名而来我哋两个人样样野都想食 可惜片皮鸭已经卖晒真系好可惜😭😭😭好啦咁就食龙虾拉面 龙肉泡饭 同龙虾酥啦!-个龙虾酥真系唔系夸张 好靓同好好食!热辣辣得黎 个皮系酥脆而又唔会过硬同热气👍🏻可惜佢一定要两个起先可以嗌 如果两个人去 每人一只就会有少少溜 所以就未必食得晒🤭-龙虾拉面同龙肉泡饭个味道其实差唔多可以净系食其中一样 真系睇你锺意食面多定饭多因为我同朋友一个觉得拉面好食啲一个觉得泡饭好食啲😂不过我哋都一致认为 个龙虾汤底有少少咸但如果重口味嘅人 相信会好锺意 因为佢个龙虾鲜味好出-外带一提嘅系 我好锺意佢厕所水龙头嘅设计想知系点?亲身去体验下啦😎😎😎
放假谂住去中环行下街食下野

可能系因为三点钟左右过咗繁忙时间啦
都唔算太多人 不过keep住都有自由行慕名而来
我哋两个人样样野都想食 可惜片皮鸭已经卖晒
真系好可惜😭😭😭
好啦咁就食龙虾拉面 龙肉泡饭 同龙虾酥啦!
个龙虾酥真系唔系夸张 好靓同好好食!

热辣辣得黎 个皮系酥脆而又唔会过硬同热气👍🏻
龙虾拉面同龙肉泡饭个味道其实差唔多