2011-03-26 19 浏览
某人話: 再唔食就無得食日本野啦!!~ 為左這個好無謂的原因... 差不多一星期內食左3次日本野...~~第一次來這間食放題, 之前看openrice 好多人都講到好有問題咁... 都有點兒擔心... 但入到佢又不是想像中咁喎~~有人話地方迫, 咁真係迫迫地, 不過也在可接受範圍啦... 好多地方再迫d都有~~有人話book左位都要排隊, 開頭我都覺奇怪, 去到真係要排喎!! 但諗深一層, 佢分2個時段, 咁當然要排隊進場啦~ 一個一個入去有秩序幾好啦~ 是排隊入場不是等位~ 有點分別吧~~有人話選擇少食物唔新鮮, 這樣就見仁見智了~ 我覺得都ok啦~ 其中鹽燒和牛, 羊架, 焗蠔都幾好味~ 刺生雖少了點鮮味, 卻也不是不能吃入口~ 有人話服務差, 我覺得都ok~ 我耍左同一個女侍應3次, 佢先有少少黑面 (我覺得啫~), 還想點~~ 哈, 你book左位後, 佢地好有責任心的~~ 早午都打來提你~~ 好搞笑~ 叫你要準時到然後係出面排隊~~ 不過都很有禮貌的~大家都是3百幾蚊, 係金水食完唔飽又唔好味, 這裡食飽你之餘, 食物質素服務態度比金水好好好好妤多啦!!總的來說, 我地食的好

幾好啦~ 是排隊入場不是等位~ 有點分別吧~~

總的來說, 我地食的好開心~ 或許俾openrice嚇完後發現與現實有點出入~ 更重要是看同邊個食吧~~ hehe~

不懂講野, 還是睇相吧~~
正! 鹽燒牛&羊架
可以一試的焗蠔~
一般啦~ 燒雞翼&天婦羅
有菜心的蒿麥面~~
蕃茄好味喎~~
2011-03-23
正! 鹽燒牛&羊架
可以一試的焗蠔~
一般啦~ 燒雞翼&天婦羅
有菜心的蒿麥面~~
蕃茄好味喎~~