俾尖东圣诞灯饰包围住嘅日本镰仓红叶茶屋。日式简约风格环境舒适阔落。今晚两个人拣咗红叶茶屋季节限定二人前。套餐有前菜两款:红叶四点盛、龙虾沙律、主食点咗牛肉寿喜烧定食、两款甜点分别拣咗抹茶蕨饼新地及抹茶提拉米苏。仲有餐饮两杯 … 软雪糕抹茶拿铁、雪糕白玉抹茶拿铁 …软雪糕抹茶拿铁先嚟杯餐饮,牛奶软雪糕creamy配香浓抹茶latte超好饮又唔会腻🍵雪糕白玉抹茶拿铁雪糕顺滑跟香浓抹茶latte混合软糯白玉,赞👍🏼红叶四点盛四格小食拼盘系呢个餐嘅一大亮点 … 小炸虾又香又脆,芥末𫠒鱼够鲜甜,仲有好新鲜嘅三文鱼、带子、吞拿鱼刺身以及简单好味嘅枝豆。🍱龙虾沙律鲜嫩爽口龙虾肉配沙律菜,味道浓郁好开胃🥗牛肉寿喜烧附日本产米饭及面豉汤加入温泉蛋结合牛肉口感嫩滑,蔬菜配料丰富搭配寿喜烧汁真系大满足!🥘镰仓红叶茶屋抹茶提拉米苏外形可爱,口感绵滑🍵抹茶蕨饼新地简直系日式甜品天花板 … 超有惊喜 … 有好浓奶味嘅牛奶雪糕同浓香回甘抹茶雪糕,蕨饼大大块好Q弹。仲有我好喜爱嘅日式红豆Tsubu-an份量十足。呢个甜品无论味道同口感都好有层次🍡整体来讲这个晚餐好丰富,好好味、服务亦都好友善。埋单六百蚊唔洗,真系好抵

软雪糕抹茶拿铁

雪糕白玉抹茶拿铁
雪糕顺滑跟香浓抹茶latte混合
软糯白玉,赞👍🏼

龙虾沙律
鲜嫩爽口龙虾肉配沙律菜,味道浓郁好开胃🥗

附日本产米饭及面豉汤

镰仓红叶茶屋抹茶提拉米苏
外形可爱,口感绵滑🍵

抹茶蕨饼新地

整体来讲这个晚餐好丰富,好好味、服务亦都好友善。埋单六百蚊唔洗,真系好抵食 … 嚟紧咁多节日,我哋未食完已经订定枱同屋企人再嚟食饭庆祝🍾️
红叶茶屋季节限定二人前
软雪糕抹茶拿铁 ,雪糕白玉抹茶拿铁