2023-05-27 337 浏览
珍煮丹每逢出左新系列,都令我急不及待去试。今次仲要出左我大爱嘅麻糬系列(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)都冇理由唔狗冲了🩵带住2杯饮品去外围欣赏周董演唱会🎶格外兴奋😆🍫榛子朱古力米大福 $42系Double Chocolate啊!🍫朱古力奶味道非常香浓!同入面嘅榛子蓉配合得天衣无缝🌰(●°u°●)​ 」入面仲要有海量嘅雀巢®️KITKAT ®️ 朱古力碎,真系每一啖都饮到,非常有咬口(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)系双重朱古力享受啊!🍪奥利米大福 $42每日新鲜制作嘅芝士奶盖加香滑黑糖鲜奶,仲有配搭 非常烟韧嘅「米大福」 同埋Oreo饼碎,成个口感都好丰富!每一啖除左有香甜Oreo味加咬到饼碎,仲每一啖都啜到麻糬(*☻-☻*)强烈推介!

带住2杯饮品去外围欣赏周董演唱会🎶格外兴奋😆

🍫榛子朱古力米大福 $42