讲明先,如果谂住平平哋食海鲜嘅话其实冇问题嘅,不过如果对海鲜有少少追求嘅话就可能有更加好嘅选择。呢个应该系全晚最好食𠮶个,不过我觉得啲肉都系稍为细咗少少,同埋亦都唔爽,感觉上有少少浆糊。原本系椒盐鱿鱼嘅,不过嚟到就变咗九肚鱼,是但啦都唔好浪费,不过我就比较少食九肚鱼,所以都唔识评论,反正就系觉得唔好食。呢个都系相对比较正常嘅,不过啲虾肉死实,条尾黐住个壳,所以我谂应该都未必太新鲜。成晚嘅重点黎啦,讲多啲来讲可能系我食过最差嘅蟹。吵得唔差嘅,但系问题可能系只蟹度,佢个蟹身好似中咗化骨绵掌,里面全部糊仔咁样,可以直接拎嚟饮….呢个都几失望,简单啲来讲炒到散晒,而且都几似橡筋,完。鱼云都系比较少食,讲个OK啦,一般正常嘢。

呢个都几失望,简单啲来讲炒到散晒,而且都几似橡筋,完。

鱼云都系比较少食,讲个OK啦,一般正常嘢。
2021-12-12