而家系屋企都可以来个浪漫chill之high tea啦💓 @dkcuppatea 出左全新既「粉鸟伊人 」外卖下午茶,以红粉绯绯的红鹤造型三层架为卖点,更特别设计了一系列的粉红点心❤️紧系要拎返屋企食!睇返呢个set既餐单有..🥐咸点:迷你牛角包英式猪肉肠卷巴马火腿芝士串..🍰甜点:红豆芝士蛋糕腰果味马卡龙玫瑰造型的朱古力英式松饼配玫瑰酱..我惯左要食哂咸先,最后食甜😂 先讲下咸点,牛角包好香脆,简单又好食😋猪肉肠卷标准,巴马火腿芝士串,相信芝士迷会钟意食!因为有劲浓郁既芝士味🧀..甜点方面,全部都好好食,红豆芝士蛋糕比较少有,好清甜😋马卡龙同朱古力都好好,而松饼有惊喜!配上既玫瑰酱系精华!完全提升左松饼既味道😍充满花香同玫瑰甜🌹一向麻麻地松饼既我都钟意食😆..冲返杯热咖啡☕️完美💯好chill! 又安全又放松💓 @dkcuppatea 很贴心提供左很精美的三层架外,仲有靓靓餐具,同埋圣诞装饰道具,增添假期气氛🎄好细心呢☺️ 而店铺亦都好靓啊❣️挂满花卉,装修好靓,呢度原来仲有精油售卖,好特别💝 不论堂食定外卖,都感受到店主的心思呢💕.
🥐咸点:
迷你牛角包
英式猪肉肠卷
巴马火腿芝士串.
🍰甜点:
红豆芝士蛋糕
腰果味马卡龙
玫瑰造型的朱古力
英式松饼配玫瑰酱.
2020-12-20
外卖自取