2022-01-08 50 浏览
收工友人约左嚟将军澳食晚餐,行过见到呢间铺头好多人所以决定试下。我地一人叫左一个晚餐Set, 分别系炸软壳蟹黑松露杂菌手工阔面同埋香草配羊架配烤新薯烧汁,晚餐Set仲包埋餐汤同饮品,份量好足,同男仔食都一定够饱。值得一赞系个羊架,唔止羊架好食,配菜都好新鲜煮出黎薯仔软硬度适中十分正之前去其他分店都有食佢既窝夫,今次都唔例外,食左个朱古力麻薯窝夫,有埋麻薯既窝夫口感好好,系窝夫上面仲有配雪糕同Cream,价钱仲要算几平,值得推介。P.S 唯一觉得可以改善系员工既落餐方式,果日既感觉有d茶餐厅待应落餐既感觉,好快好快同唔系轻放食物,始终系间Cafe好似轻放食物感觉会好d可能当日太多客人吧。整体黎讲感觉都几好,大家都可以去试下

十分正

香草配羊架配烤新薯烧汁

朱古力麻薯窝夫

可能当日太多客人吧。整体黎讲感觉都几好,大家都可以去试下
2022-01-06
等候时间
20 分钟 (堂食)
香草配羊架配烤新薯烧汁
朱古力麻薯窝夫