2018-02-14
一個人,求其食啲嘢。1.叫咗酸辣海鮮檬粉,問佢可唔可以少辣,佢話冇得控制,好,碗野嚟先算。碗野嚟到,一大羹辣椒醬加指天椒,咩叫冇得控制?算!你個腦原來都控制唔到🙄2. 一路食住碗野一路睇YouTube ,個女侍應refill 醬汁,超大力放低,由於我勁專心睇電話,成個人彈起,電話反埋,佢見到即刻Say sorry。算!3. 有個短頭髮(疑似super) 女侍應refill 櫃桶嘅餐具,超大力閂個櫃桶,成張枱震晒,我再次成個人彈起。冇講對唔住,仲話要埋數,快啲埋單。4. 差唔多10點離開,餐廳差不多準備清潔,年輕侍應將啲垃圾Hea晒出嚟,我起身走人,同我講拜拜,但係啲垃圾阻住條走廊,又濕滴滴。我心諗我跌低一定追究!****呢世都唔會再幫襯
****呢世都唔會再幫襯