2019-07-30 106 浏览
Shine我其實食過好多次 食評都寫咗唔止一次 不過好嘢不妨一寫再寫😛佢唔止一間分店 而我覺得間間分店環境都幾decent 特別鍾意佢嗰個上面係香港天際線 打光落去下面會show到餐廳名出嚟嘅裝飾🙊 Menu 飲品我同朋友揀咗peach yoghurt同mixed berries yoghurt 各$68 上枱嘅時侯竟然有啲似曾相識嘅感覺 懷疑我自己唔記得 但其實次次都係叫呢兩杯😂😂😂 好飲嘅 幾fresh 有啲lassi嘅感覺😯 相較下mixed berries個賣相更吸引🤓小食我哋要咗芝士焗肉醬薯皮 薯仔加芝士加肉醬嘅配搭 其實一定好食 而且焗得好脆🙊 仲好大份 一客有五件 都幾飽肚㗎Pasta我揀咗辣蟹肉彩椒闊條麵 都幾足料 啖啖有蟹肉咁滯 加埋彩椒味道更加多層次😚 不過嗜辣嘅朋友注意 我會評佢個辣蟹肉為近乎唔辣 比十小辣更唔辣😂朋友個虎蝦南瓜rissotto望落都唔錯 好大隻蝦😴 我試咗啖飯幾煙un同入味 朋友就表示虎蝦都幾爽埋單$671 以環境 食物質素同服務嚟講都可接受!😛

Menu

埋單$671 以環境 食物質素同服務嚟講都可接受!😛