2008-02-13
一個唔小心,冇上OpenRice check check.今晚做了老襯。一家三口坐落,先發覺原來個海南雞飯唔係一個餐,飲品要另叫。本來一人叫一個海南雞飯,個仕應建議叫半隻海南雞加三個油飯,計落仲平了19元,OK啦點。點知平了這19元就來了隻,冇咗雞脾的「傷殘」雞!!好在冇另叫飲品。大家一見這隻「傷殘」雞,心中大叫敢都可以叫半隻雞?老父一見這樣,就叫多一個淨的黄咖哩牛腩,最初望落去好似ok,找多兩找,火都來,成碗黄咖哩牛腩,薯仔多過牛腩,D 牛腩可以叫做一舊牛腩size的,唔多過5件,其他「牛腩碎」都唔多,賣成46元碗,有冇較錯!!一開就立心不良,這裡扣一D那裡扣一D。冇錢唔好學人開食市,我唔理以後佢有冇改善,就算佢老板請都唔會再去。都冇人幫襯,環境同乾淨分數實高。
都冇人幫襯,環境同乾淨分數實高。