2019-06-23 1845 浏览
星期五的晚上相约左好朋友食晚饭,佢推荐佐敦庙街有间精致咖啡室Studio Caffeine,好评如潮,地点又方便,就二话不说去呢间啦晚市时段好受欢迎啊,坐满晒客人!Cafe采用自助形式,自行点餐及拿餐具Monster All Day Breakfast 呢个材料丰富、七彩缤纷的超级全日早餐真系充满营养又健康!除左基本材料,仲有烟燻黑椒牛肉、黑松露薯蓉、法式奶油面包等等。黑松露薯蓉球好香滑,薯味浓郁!红黄车厘茄同大啡菇都好新鲜,又Juicy!我个人最喜爱就系炒蛋同奶油面包:炒蛋好嫩滑,富蛋汁同蛋香!奶油面包焗香後脆卜卜,充满牛油同面粉香!自制意大利青酱鸡柳扁意粉个意大利青酱系餐厅自家制的,所以用料十足,青酱嘅质地更浓厚,香草味浓郁,而且唔会好似平时的青酱咁油腻!扁意粉好Al Dente,吸收左青酱嘅香味,好好食哦!鸡柳有5-6件,系厚切的,肥美厚肉,加入左香草同黑椒一同煎香,所以特别香口美味!柠檬草生姜茶生姜同柠檬比例刚好,入口好舒服,清肝明目超级花果茶茶底呈紫色,酸酸甜甜的,好清新解腻

Monster All Day Breakfast

红黄车厘茄同大啡菇都好新鲜,又Juicy!

自制意大利青酱鸡柳扁意粉

柠檬草生姜茶

生姜同柠檬比例刚好,入口好舒服,清肝明目

超级花果茶

茶底呈紫色,酸酸甜甜的,好清新解腻
  • Monster All Day Breakfast