前两日同朋友一齐黎咗billidart restaurant & bar食饭,之前其实都知道哩间bar有得掟标又有得食野,所以今次就黎试下😋😋未嗌野之前,个waiter已经同我地介绍哩个happy hour snack combo好抵食,任拣3款食物都系$188。我地最后都有嗌到哩个combo,因为真系好抵!😍第一款嗌咗嘅系哩个烧汁焗芝士薯条🧀🍟 哩个真系一定要食!!首先佢嘅份量好多,然后佢嘅芝士真系好香,因为有烧汁加埋,成个汁嘅咸度啱啱好,而且又唔会好腻🤤真心推介💚💚第二款就嗌咗意大利巴马火腿薄饼🍕薄饼嘅料都几足,略嫌个汁太少,食起上黎有啲dry,但好彩本身我都中意食薄身嘅饼底,哩个饼底都好脆,所以都唔错😋第三个combo就系孜然串烧(牛)🍖 本身觉得哩串烧应该无乜特别,点知一食落口超香,啲孜然香充满晒成个口,而且烧得啱啱好,唔会太干同无晒肉汁,所以都十分推介😜😜之后我地再嗌多一个烧德国咸猪手🍴 一上菜𠮶阵真系俾佢嘅份量吓亲,因为都几大份!个猪手烧得好香,个皮亦都好脆,夹大兼抵食😋 野饮我就嗌咗哩杯midori sour🍹酸酸甜甜咁酒味都唔会太重,都几fresh, 好啱女仔饮。加上咁

烧汁焗芝士薯条

意大利巴马火腿薄饼

孜然串烧(牛)

烧德国咸猪手

野饮我就嗌咗哩杯midori sour🍹酸酸甜甜咁酒味都唔会太重,都几fresh, 好啱女仔饮。加上咁啱撞正优惠期,饮品买一送一,所以饮咗两杯🥂🤓
Midori  sour

总括黎讲,啲食物质素都几高质,对于本身酒吧掟标桌球于一身嘅restaurant 黎讲可以啲野都咁好食真系好难得!如果大家weekend 无野做想chill下叹下都推荐大家黎😊😊
烧汁焗芝士薯条
孜然串烧(牛)