餐厅: 良記餐廳(老鳳冰室)
资讯:

2020-09-23 583 浏览
我地一行3个星期日下午1点前来到,等咗一阵,唔驶等好耐就有位。初初惊会中伏,见但原来好好食架,我地叫咗:1. 虾多士(真心必叫), 多士唔油腻,馅又够又唔会只系食炸浆,在酒楼食过好油,又试过其他地方食,冇咩馅,呢度真系好正,而且又有少少沙律跟,平时我好怕食炸嘢既人都食咗好多件。👍👍 2. 沙律烧春鸡, 正👍👍肉质ok既,最紧要唔咸,另外佢既酱汁有少少惹味但唔会过咸,我平时唔会点汁,好多餐厅既汁咸到死,反而呢度又唔会过咸👍。沙律都有用新鲜菠萝真系估佢唔到,沙律都有加新鲜生果👍3. 黑松露海鲜炒饭好好食👍👍份量够,黑松露又香,饭炒得好好,唔油又唔咸,够干,又有沙律菜跟。仔仔都话好好食👍😋总结,呢度啲嘢出品好似西餐厅咁👍😋,睇到佢哋好有心做好啲食物,嘢食唔会咸。有评语话态度差,又唔系呀,冇嘢㖞。呢度我地会再encore😁😁
3. 黑松露海鲜炒饭
有评语话态度差,又唔系呀,冇嘢㖞。
呢度我地会再encore😁😁
沙律烧春鸡
黑松露海鲜炒饭
2020-09-20
等候时间
5 分钟 (堂食)
用餐时段
  • 虾多士