2023-05-29 1165 浏览
🎬睇戏前黎食个Tea, 因为K11会员可以消费换泊车!🤓🤓是关系星期日,⛪️朋友去完圣堂,一啲嘢都未食,所以佢拣咗咖喱饭🍛、+🎂cake+餐饮咖啡 ☕️🥪我就拣左个鸡肉芝士三文治+餐饮咖啡🍛估唔到佢嘅咖喱卖相系日式,但香料味够晒浓,比起外面好多都系比较淡,跟饭仲有啲红腰豆同鹰嘴豆沙律,系有啲诚意嘅,新薯同鸡件都煎得香香咁,唔会过Dry👍🥪鸡肉芝士三文治虽然系普通嘢,但我好欣赏佢跟黎嘅𠮶个酸酸甜甜嘅莓酱,成件事都提升晒,即刻无咁闷🤣🤣🤣欣…赏…呀..喂🫶🏼🫶🏼🫶🏼🎂Cake就唔知点解觉得太干, 好就好在唔太甜, 但啲士多啤梨🍓同夹心嘅Jam都好淡味,唔该请加油😆😆☕️咖啡就ok啰,唔洗有太大期望,普普通通唔难饮嘅! (出面好多餐厅咖啡其实都好难饮🤣🤣🤣)环境系干净舒服嘅! 喺度K11 Musea, 呢个价位又有得坐得舒舒服服,啲嘢食又ok, 无投诉啦🤭#eatplayfundclub #afternoontea #teahousehyafternoontea #tea #日式西餐 #k11musea #hkfoodies #hkig #openrice #foodiehk #explorehk
🎬睇戏前黎食个Tea, 因为K11会员可以消费换泊车!🤓🤓

🥪我就拣左个鸡肉芝士三文治+餐饮咖啡

#eatplayfundclub #afternoontea #teahousehyafternoontea #tea #日式西餐 #k11musea #hkfoodies #hkig #openrice #foodiehk #explorehk #foodsearching #foodlovers #japaneseresturant #sandwich #curry #chickenrice #cake

鸡肉芝士三文治
咖喱鸡扒饭
草莓蛋糕🍰
热咖啡
鸡肉芝士三文治
咖喱鸡扒饭
  • French Toast Sandwich with Smoked Chicken and 2 Kinds of Cheese