2018-12-30 153 浏览
放工同老公经过附近, 见到有呢间cafe, 望落去好似都几舒服, 一于入去食个lunch😋一入到去环境都真系几舒服, 墙壁上的挂画都几特别, 我哋叫咗香草鲜蚬白酒扁意粉, 同埋招牌至尊pizza套餐, 一落完柯打冇几耐, 店员就奉上前菜:汤同埋面包, 喺咁冻嘅天气呀下去饮到啲暖汤,令到成个人都暖晒😂 碟香草鲜蚬白酒扁意粉都几好食, 蚬肉好新鲜, 啲汁几浓味, 配埋意粉一齐食都几正😍之后上招牌至尊pizza套餐, 个pizza皮香脆可口, 里面好足料, 有火腿,蘑菇,黑橄榄,朝鲜蓟,好好食😍😍我哋另外仲叫咗杯热朱古力,同埋榛子咖啡, 两杯都拉花拉得好靓😍😍,好好饮😍整体上都几满意呢间餐厅, 同埋店员态度都几nice👍👍

整体上都几满意呢间餐厅, 同埋店员态度都几nice👍👍