2019-05-10
近排上網見到不停宣傳呢間野又好似幾好評咁就諗住同朋友去試試,結果我訂左8點鐘3位,但我成8點半先入到去!如果你係full既都算, 但期間有三四檯四人比我地遲黎但早入🤷♀️算!當係我唔好彩,大家都係訂比我早既時段啦(希望唔係因為人數比我地多一個就比佢地入先啦吓😡)入到去一坐底,我朋友就叫左6隻甜蝦,本住佢一蚊一隻呢個價錢本身對佢就無咩期望架啦 ,結果朋友話質素都唔差只不過係未解凍得哂,啲籽仲結冰既狀態😂黃金炸魚皮係香既,但好膩18禁卜卜蜆就叫左個小辣,啱啱開始食都覺得個味ok既,但一加完湯就變左清湯咁,加左10蚊叫姐姐幫我地加多少少醬,蜆就係有沙同少少腥既牛方面就不過不失,叫左個大既牛肩胛,有牛味但好嚡桂花蚌(略腥)同鵝腸(勁重酒味)😨菜就叫左粟米,皇帝菜同萵荀,正正常常芋絲,芝士墨魚丸就好似放耐左🤦♀️(芋絲係有陣怪味)最慘烈係個豆卜係有陣油膉味,我地一人試左嚿之後都無勇氣再試😫最後埋單3位加埋叫左4枝野飲 盛惠1129呢個咁既價錢比啲咁既質素野食 真心除非要跣人否則都唔會介紹朋友去 絕硬交🤷♀️
黃金炸魚皮係香既,但好膩
牛方面就不過不失,叫左個大既牛肩胛,有牛味但好嚡
桂花蚌(略腥)同鵝腸(勁重酒味)😨
菜就叫左粟米,皇帝菜同萵荀,正正常常
芋絲,芝士墨魚丸就好似放耐左🤦♀️(芋絲係有陣怪味)
最後埋單3位加埋叫左4枝野飲 盛惠1129