Main St. Deli (已結業)

2019-07-27 1018 浏览
难得同闺蜜去尖沙咀行街, 就book咗间decent啲嘅餐厅食晚饭。餐厅行怀旧风格而且楼底比较高, 感觉好舒服。大约七点去到餐厅, 只有4枱客, 所以我哋都被安排咗卡位, 好阔落, 私隐度比较高Caesar Salad: 好够味, 半熟蛋好靓 (整穿咗先记得影相...), 鸡肉嫩滑, 份量又多Southern Fried Chicken Burger: 虽然个burger嚟到大约10分钟先开始食, 但仲好暖, 所以芝士仍然处于半融状态。炸鸡亦非常crispy。美中不足系配菜唔系粗薯条, 少咗啲口感。Buffalo Wings with Blue Cheese Dip: 呢道小食系餐厅其中一款主打, 但我个人觉得比较浓味同辣, 不过配菜同blue cheese就好好食。Southern  Fried  Chicken  Burger整体成个晚餐质素好高, 但因为portion好大, 下次都系等一大班朋友gathering先再嚟

2019-07-20
用餐优惠