呢一间成日经过已经好想试( ˊᵕˋ )每次都见到要排队 或者要book位先得~今次一早系附近 难得见到冇人就入去食个lunch!Lunch set menu有咖哩 汤粉 卤水猪手等唔同嘅选择 而价钱都唔算贵~仲有得优惠价加配不同泰式小食!令到客人有个好丰富好满足嘅lunch🤰🏻🥩 黄咖哩牛腩配白饭 $78一上枱 觉得呢到嘅饭量真系不吝啬 成座山咁高(ㆆ.ㆆ )黄咖哩唔会太辣太咸 较为偏甜~而牛腩大大嚿!肉质都好淋𩠌饭真系啱晒~🐖 泰式烧猪颈肉饭 $78通常烧猪颈肉 我认为最关键佢𠮶汁!呢到系咸得嚟有少少辣 仲有少少芫茜 个人嚟讲几钟意~猪颈肉都烧得好香口 又唔会干到好似猪肉干咁!🥗 泰式柚子沙律 跟餐+$42本身以为系一堆菜加柚子粒 点知呢到系一堆柚子肉仲要大大嚿ԅ(¯﹃¯ԅ)十分惊喜!食完啲肉 食呢个沙律fresh下就啱晒~🦐 泰式虾饼(两件) 跟餐+$32好足料~虾肉弹牙 即炸虾饼都好香脆 ☕️ 泰式咖啡 & 泰式奶茶本身饮呢啲泰式饮品好怕甜~好彩呢到糖系呢加(´・_・`)食饱饭再饮埋杯泰式饮品 就好完满总结!环境坐得舒服 仲要装修有心思几靓~Lunch set都好抵食!份量超多🤰🏻
呢一间成日经过已经好想试( ˊᵕˋ )
每次都见到要排队 或者要book位先得~
今次一早系附近 难得见到冇人就入去食个lunch!

仲有得优惠价加配不同泰式小食!
令到客人有个好丰富好满足嘅lunch🤰🏻

🥩 黄咖哩牛腩配白饭 $78
一上枱 觉得呢到嘅饭量真系不吝啬 成座山咁高(ㆆ.ㆆ )
黄咖哩唔会太辣太咸 较为偏甜~
而牛腩大大嚿!肉质都好淋
𩠌饭真系啱晒~

🐖 泰式烧猪颈肉饭 $78
通常烧猪颈肉 我认为最关键佢𠮶汁!
呢到系咸得嚟有少少辣 仲有少少芫茜 个人嚟讲几钟意~
猪颈肉都烧得好香口 又唔会干到好似猪肉干咁!

🥗 泰式柚子沙律 跟餐+$42
食完啲肉 食呢个沙律fresh下就啱晒~

🦐 泰式虾饼(两件) 跟餐+$32
好足料~虾肉弹牙 即炸虾饼都好香脆

☕️ 泰式咖啡 & 泰式奶茶
本身饮呢啲泰式饮品好怕甜~
好彩呢到糖系呢加(´・_・`)
食饱饭再饮埋杯泰式饮品 就好完满

总结!环境坐得舒服 仲要装修有心思几靓~
Lunch set都好抵食!份量超多🤰🏻
系附近嘅朋友返工 或者行完街之后可以一战(๑◔‿◔๑)