2020-09-01 1047 浏览
不用等位,平日二人晚餐,$198 另加一小食三选一,我地拣左炸虾饼,无话跟餐比细细粒,4 粒又大又弹牙,里面仲有水份唔乾身,食到有虾之外,仲有墨鱼粒既爽,里面调味岩岩好,点埋甜酸酱仲开胃炒通菜,个味岩岩好,有埋 d 虾乾既咸鲜,惹味!跟餐可选紧马沙文或青咖喱,职员话马沙文无咁辣,我地拣呢个啦! 个汁好重香料味,我平时唔食辣都觉得唔辣。牛肉够牛味,亦都煮得够,香料味入晒去。上次系 另一间餐厅mango tree 一样叫左马沙文咖哩,佢既胆料虽香,但我更喜欢呢个,因为牛肉入口松化,而且除左件头牛肉,佢仲有部份系碎牛肉粒mix 埋 d 香料汁,就好似花生沙嗲酱咁杰身,捞饭一流。最後既甜品系无得拣既芒果糯米饭,见到佢即切芒果,但或非时令,我同朋友个芒果都好酸。而糯米饭有点硬,饭亦没有椰香,全靠面既甜椰桨。我地谂起系芭提雅食既,芒果又多又甜,糯米饭香软亦有椰香,真系差十条街。算啦,跟餐有甜品叫开心下。都算好味抵食,唯一系饮品仲要另外加钱。不过唔紧要,你忍到既,附近有一芳同天仁,食完去饮番杯都得!店内宽敞整洁
不用等位,平日二人晚餐,$198 另加一

炒通菜,个味岩岩好,有埋 d 虾乾既咸鲜,惹味!

店内宽敞整洁