2024-04-06
九龍城嗰邊有好多間泰國菜今次呢間book mark咗好耐,之前行親過都坐滿人。 比起小店,呢間濶落好多,坐得舒服啲用手機落單,菜式勁多款,睇到我心大心細呀!餐廳而家做緊Promotion,一星期7日都有指定菜式做優惠,只需 $38!我哋去嗰日做緊 “火山排骨”呢個價錢食到火山排骨真係好驚喜! 我哋點咗: 火山排骨 $38 (日日至筍優惠,詳情留意餐廳推廣)星期三至五嚟,就可以優惠價$38點這個火山排骨火山排骨好淋,個汁酸酸哋好開胃,微辣 冬蔭海軍海鮮部隊鍋 (小) $138呢個部隊鍋比起韓國版的正太多,用料貴價好多! 有青口、大蝦🍤、帶子、魷魚🦑、扎肉、蟹柳,豬腩肉、即食麵,仲有生雞蛋🥚份量十足!海鮮新鮮,麵蘸上生蛋汁好好味!仲可以飲埋個冬陰功湯底!‼️雖然我哋點咗細份量仍相當大鍋‼️ 串燒拼盤B $122包含6款串燒, 有雞全翼, 地道燒臘腸, 豬, 牛, 雞, 雞腎串燒好香口,款款都好出色,尤其雞全翼、雞腎同臘腸 芒果沙冰 $42食泰國嘢,又點少得一杯凍飲好好飲,飲到是由芒果肉鮮打而成非常回味🤤必點! 可樂 $19一個字~爽!整體嚟講都幾好食!下次可以再揀第二日嚟試埋其他優惠!😋
今次呢間book mark咗好耐,之前行親過都坐滿人。
比起小店,呢間濶落好多,坐得舒服啲
用手機落單,菜式勁多款,睇到我心大心細呀!
我哋去嗰日做緊 “火山排骨”
呢個價錢食到火山排骨真係好驚喜!
我哋點咗:
火山排骨 $38 (日日至筍優惠,詳情留意餐廳推廣)
星期三至五嚟,就可以優惠價$38點這個火山排骨
火山排骨好淋,個汁酸酸哋好開胃,微辣
冬蔭海軍海鮮部隊鍋 (小) $138
‼️雖然我哋點咗細份量仍相當大鍋‼️
串燒拼盤B $122
串燒好香口,款款都好出色,尤其雞全翼、雞腎同臘腸
芒果沙冰 $42
食泰國嘢,又點少得一杯凍飲
好好飲,飲到是由芒果肉鮮打而成
非常回味🤤必點!
可樂 $19
一個字~爽!