2021-08-14 103 浏览
120分鐘晚市火鍋放題 [B餐 特選安格斯牛]湯底:我地揀左養生藥膳湯🌞!湯底飲落清清地得黎又有唔同藥材例如紅棗、薑片、杞子等熬出嘅鮮味✨比想像中淡而冇味果種嘅湯底濃味🥸📎肉類、丸類、素菜:因為實在太多款式,我地都食唔晒咁多款🧚🏻‍♀️~~以下係我地試左嘅😆:🐮美國安格斯牛板腱🐖西班牙栗飼豬肉(推薦之一!肥瘦均勻,厚薄適中,肉味重)🐄牛小排🧡封門柳🦀蟹籽手打蝦滑🦐手串生猛海蝦(食到蝦嘅鮮味❤️)📌手打三寶丸🥢響鈴卷(吸晒個湯底☺️)✨生根🥣烏冬🐟魚皮🍄冬菇貢丸(大大粒又香口🥸)🧀芝士豆腐(去到邊都要食!)📎熟食🫕:當日熟食都有好多款,有炒飯、湯類、麻辣鴨血、炸物等!📎蔬菜🥬:佢地有個大雪櫃專放唔同種類嘅蔬菜!連平時出面好少有嘅款都有😎like 羽衣甘藍~📎凍櫃❄️:凍櫃超有仙氣咁飄晒啲煙出黎~佢地嘅丸類都超級多,而且仲有唔同凍盤提供,例如:豬手、豬耳、雞翼尖、沙律等等🥗。📎飲品🍹:除左有紙包同罐裝飲品,仲有佢地自家出嘅一樽樽飲品,例如:冰糖燉檸檬🍋、薄荷烏龍茶、洛神花茶🌺同碟豆花茶。📎甜品:比我地任吱的雪糕機🍦😎

120分鐘晚市火鍋放題 [B餐 特選安格斯牛]

湯底:

📎肉類、丸類、素菜:
🐮美國安格斯牛板腱
🐖西班牙栗飼豬肉(推薦之一!肥瘦均勻,厚薄適中,肉味重)
🐄牛小排
🧡封門柳
🦀蟹籽手打蝦滑
🦐手串生猛海蝦(食到蝦嘅鮮味❤️)
📌手打三寶丸
🥢響鈴卷(吸晒個湯底☺️)
✨生根
🥣烏冬
🐟魚皮
🍄冬菇貢丸(大大粒又香口🥸)
🧀芝士豆腐(去到邊都要食!)

📎熟食🫕:
當日熟食都有好多款,有炒飯、湯類、麻辣鴨血、炸物等!

📎蔬菜🥬:

📎凍櫃❄️: