2021-05-14 112 浏览
有个好耐无见而又非常刷得既朋友仔约左我食饭,想揾间可以食饱佢又坐得耐既餐厅非放题莫属,今次就拣左呢间八幡屋😎我地拣左$368呢个中上价钱,可以食两个半钟岩晒我地慢慢吹水😁呢个餐包左任食唔嬲既澳洲M5和牛😍 另外各两款既牛同猪,海鲜拼盘同刺身拼盘😁唔驶额外加钱既汤底都有六款可以拣👏 我地叫左昆布清汤~澳洲M5和牛色泽同雪花都好靓😍 食落好香牛肉味但唔膻,好滑😋😋 就咁食咩汁都唔点已经好好食,靓野果然唔同!🤤另外仲试咗牛肩胛同美国黑豚肉, 牛肩胛都好食同滑但牛味相对无咁重,黑豚肉可能切得比较厚所以无牛肉咁滑既质感,相信如果叫到最贵果个日本黑毛和牛真系不得了🤣🤣海鲜同刺身都好新鲜,肉质肥美完全唔腥😍出面仲有自助既寿司,熟食(见到有成旧三文鱼头好夸张😂),好多款热辣辣keep住refill既炸物,丸类,面类,蔬菜,饮品同甜品等等🍣🍢🥚🍰🌽炸物最推荐薯角同天妇罗😁 薯角非常香脆,做到好似出色西餐厅既水准👏天妇罗炸粉够薄👍试左紫薯天妇罗里面好甜😋蔬菜竟然有我热爱既茼蒿😍朋友同我都系对丸类之中既鳕鱼豆腐同龙虾丸最有兴趣😂 鳕鱼豆腐滑脟脟口感非常好😋熟食叫左蒜香鸡翼同烧多春鱼,鸡翼好香唔会太油腻,多春

昆布清汤

唔驶额外加钱既汤底都有六款可以拣👏 我地叫左昆布清汤~
澳洲M5和牛

海鲜拼盘

刺身拼盘

海鲜同刺身都好新鲜,肉质肥美完全唔腥😍

天妇罗炸粉够薄👍试左紫薯天妇罗里面好甜😋

蔬菜竟然有我热爱既茼蒿😍

熟食叫左蒜香鸡翼同烧多春鱼,鸡翼好香唔会太油腻,多春鱼唔会太㶶或太干身,唔错👏

甜品就有好多味道既雪糕同雪条,泡芙,啫喱,等等 (我地食靓和牛已经食到好饱食唔落甜品所以无太留意😂)

火锅放题呢啲最怕就系成日漏单或者出得好慢,但呢度完全唔会,店员服务仲非常好同快捷,抵赞🙌👏
2021-05-05
用餐时段