2018-03-27 866 浏览
朋友之前经过见到有任食牛扒,知道我都系牛魔王,所以约定我嚟呢度食饭。餐厅地方都几大,有桌球枱同飞镖机,可以供客人娱乐。侍应问想叫 set dinner 定任食牛扒,我哋紧系拣任食任饮放纵吓。餐厅有1个地方系自取区,可以拎汤,沙律同排队拎牛扒。呢晚嘅汤系蘑菇忌廉汤,食到蘑菇粒,几好饮! 沙律吧有唔同嘅菜同沙律酱汁选择。沙律吧嘅蔬菜都新鲜,蒜蓉包香脆,配汤最夹。澳洲谷饲肉眼扒会有店员负责切,有客人想拎先会切,呢晚嘅牛扒虽然唔肥,但唔嚡,有浓浓嘅牛肉味,肉汁亦保留到,我就钟意加埋芥末酱一齐食,唔错! 呢晚任食嘅主菜系德国烧猪手,呢个就要同店员落单,猪手外皮松脆,肉就够咸香。薯角或薯菜都系要同店员落单,薯角炸得干身唔油腻,好味! 甜品都系自助,食完正餐,系时候食个甜品埋尾,朱古力蛋糕配牛奶布甸,朱古力蛋糕香浓。饮品都系同店员落单,如果想饮酒,都可以加钱任饮。

餐厅地方都几大,有桌球枱同飞镖机,可以供客人娱乐。

餐厅有1个地方系自取区,可以拎汤,沙律同排队拎牛扒。
呢晚嘅汤系蘑菇忌廉汤,食到蘑菇粒,几好饮!

蘑菇忌廉汤

沙律吧有唔同嘅菜同沙律酱汁选择。
沙律吧

沙律吧嘅蔬菜都新鲜,蒜蓉包香脆,配汤最夹。
沙律,蒜蓉包

沙律

澳洲谷饲肉眼扒

德国烧猪手

薯角或薯菜都系要同店员落单,薯角炸得干身唔油腻,好味!

薯角

甜品

饮品都系同店员落单,如果想饮酒,都可以加钱任饮。
冻柠茶

2018-03-21