年头已经试过同一地点嘅另一间半自助午市定食,呢次再试呢间,早排又食过呢间嘅晚市放题,食物质素种类都系好嘅,所以都预期无失望。价钱睇你拣食乜,价钱由$40起,有盐烧鲭鱼,牛肉饭,雪花牛锅,刺身盛,刺身丼等等选择头盘全部半自助形式,不过唔包海鲜同甜品,饮品包一枝/罐。热食有薯格,咖喱角,正常味道咖喱萝卜鱼蛋,麻辣炆牛舌,好入味,牛舌未够淋冷盘应该同晚市放题差唔多,沙律菜,中华沙律,冻螺肉,腌酸萝卜,白云凤爪,全部都系正常味道,反正都系叫货现成食物唔会伏。白云凤爪算有惊喜,佢有啲好似姜蓉嘅野一齐腌,虽然唔食得出系咩口味,但好食主菜1:窝蛋牛柳粒饭定食 $50份量大,有惊喜,牛柳粒有啲好软嫩,亦有啲带筋位,至少唔系茶记腌到超淋,如果唔搅匀,比时间佢有机会有饭焦食要投诉嘅系比只胶羹食真系好有难饭!主菜2:角切杂锦鱼生丼定食 $60呢个份量都够,鱼生粒量足兼新鲜唔hea架埋单$110二人,无加一,呢点好过好多餐厅,冇服务都收我加一满足满足

头盘全部半自助形式,不过唔包海鲜同甜品,饮品包一枝/罐。

热食有薯格,咖喱角,正常味道

咖喱萝卜鱼蛋,麻辣炆牛舌,好入味,牛舌未够淋

主菜1:窝蛋牛柳粒饭定食 $50
要投诉嘅系比只胶羹食真系好有难饭!

主菜2:角切杂锦鱼生丼定食 $60
呢个份量都够,鱼生粒量足兼新鲜
唔hea架

满足满足