2020-10-15 200 浏览
约咗细妹喺公司附近食lunch,佢话煲完韩剧好想食炸鸡,俾我揾到铜锣湾有间食炸鸡放题,于是我哋两个就去实地视察一下😂 All you can eat 真系啱晒我哋😋😋😋好彩我地早到达,避过左繁忙时间,拣到个窗边靓位。除左7款炸鸡任食外,仲有唔同味嘅焗鸡、pizza同小食🤟🏻 首选系黄金咸蛋炸鸡,佢炸得皮脆肉嫩之外,鸡皮用咸香汁包住,好滋味!另外都想推介一下韩风紫菜焗鸡,又系用无骨鸡脾肉去整,啖啖肉又唔油腻。佢啲Pizza同小食都好出色。Pizza每件嘅份量都系细细份,咁样我哋就可以试到好多唔同嘅口味,个 明虾水牛芝士味 好啱我爱Cheese之人😝食咁多肉梗系要食返啲菜啦,柚子醋沙律、牛油炒杂菌、蜜糖牛油粟米系好配搭,加埋个腌制得啱啱好味道嘅 韩式酸萝卜 就真系好配合个炸鸡主题🥳我地仲order左两杯特饮(买一送一),原来系超大杯,仲有软糖同埋雪条做陪衬,好特别呀🤩因为赶住返公司开会,所以我哋食左一个钟就走啦。但系我哋两个都捧住个肚离开🤪,好满足!

2020-10-14
  • 黄金咸蛋炸鸡