2020-02-08
9個人book位 店員準備左一間房俾我地 坐得幾舒服 好闊落 不過超級暗 完全睇唔到餐牌*軟殼蟹肉醬千層麵(牛) $148軟殼蟹好脆 好香口 千層麵好冧 食落口一pat pat咁 食完一啖我就唔想食落去*溫泉蛋煙肉芝工闊條麵 $92原本有粒溫泉蛋 不過我攪勻左先影相 所以相冇左粒蛋 全晚唯一好食的意粉 白汁好濃 意粉質感啱啱好 不過英文名改carbonara就唔係好合理喇*西班牙海鮮飯 $168其實係蕃茄炒飯 我感覺唔到西班牙的味 帶子好細粒冇味唔新鮮 青口得一粒 海鮮的份量唔值呢個價錢*意式煙火腿火箭菜薄餅 $118薄餅餅底係硬唔係脆 芝士份量足夠 火腿細塊 按價錢黎講 有少少太進取 貨不太對牌 火箭菜變咗沙律菜*藍芝士鴛鴦薯條 $68食唔出藍芝士 啲醬有少少酸味 有薯仔同蕃薯條 份量足夠 不過切到超級細 炸到超級硬 硬到脆 入面基本上冇薯仔或者蕃薯 超級不推薦*以上我食嘅嘢我超級唔推薦 基本係唔抵食 可能牛啊豬啊會好食 酒都好似唔錯 不過意粉薄餅就真係搞唔掂🤮
軟殼蟹肉醬千層麵(牛) $148
軟殼蟹肉醬千層麵(牛)
溫泉蛋煙肉芝工闊條麵 $92
溫泉蛋煙肉芝士闊條麵