2017-05-13 346 浏览
第一次行过这条街有好多好多野食,有中餐、西餐、汤面、居酒屋、马来西亚、好似仲有系串烧,咁小一条街竟然会有咁多野食,我最后入左D 间古月。其实系因为比他可爱墙身画吸引了仲系3D 画,有鱼尾狮同埋双子塔,都系代表星马.仲有好鬼马辣椒同蒜头 可以见到有d 心思呀。完来系米芝连推介其实我真系好小食星马餐,所以我只系随便咁决定了虾面,虾面有海虾、义烧、鱼旦、猪肉丸、鱼片个虾唔似出面见过大虎虾,但个肉都好实仲有小小虾高。你问我有没有食过正宗虾面,我真系无,因为无去过。配料是正常只系自己好钟意饮个汤,个汤底系重点「推介」同埋真系有惊喜,这个汤我觉得好鲜甜,唔会太咸。只系微辣,所以我差唔多饮哂个汤,应该无味精,因为唔觉得口渴,我叫左两沟面。最后我叫了一个梅汁,唔知点解我一d 都觉得唔酸,反而系小小甜咁。大家注意他们有听唔到员工,欣赏他们会请他们。所以大家都可以比耐性就沟通到,因为我都系个女仔落单,她系指住menu 问你野。我觉得无难度 ,而且她会好礼貌同你笑。
第一次行过这条街
有好多好多野食,
其实系因为比他可爱墙身画吸引了

可以见到有d 心思呀。
完来系米芝连推介
其实我真系好小食星马餐,
所以我只系随便咁决定了虾面,
虾面
有海虾、义烧、鱼旦、猪肉丸、鱼片

配料是正常
只系自己好钟意饮个汤,
个汤底系重点「推介」同埋真系有惊喜,

大家注意

• 冰梅橄榄汁