2020-12-07 1971 浏览
虽然12月岩岩开始,但系行到入尼真系感觉到好有圣诞气氛🥰唔系好随心或者好行咁样布置,好有心机,同埋成件事好decent elegant🥰岩哂纪念日或者dating!连墙上嘅猴子🐒都有口罩!好搞笑🤪超级钟意佢嘅灯,佢地墙身系揾香港artist画嘅pop art!Staff 好好,听到佢地同其他人讲返边个影相会靓啲咁样,佢地都会介绍佢地嘅gimmick 主要系牛今次我地叫左一个risotto 同埋西冷西冷5成熟,岩岩好锁住到啲肉汁,亦都煎到皮同边系好香脆,口感都唔会好硬,咬唔断,timing 掌握得好好,个人觉得唔需要点任何sauce已经够伴碟系薯仔隔住一啲pastry!? 调味调得好丰富!好特别!白鸽肉,平时比较少见,好新鲜好嫩好滑,剪到皮香脆Risotto 口感有咬口,佢地都会同你讲左声相对硬啲啲,如果唔ok可以帮你转,好细心☺️☺️有水准之作,摆左一阵都唔会出水,证明佢地control timing 同温度好好!melon 好新鲜嘅果味,略厌甜左啲啲🤣Overall 系好满足嘅一餐😛😛

今次我地叫左一个risotto 同埋西冷

白鸽肉,平时比较少见,好新鲜好嫩好滑,剪到皮香脆

melon 好新鲜嘅果味,略厌甜左啲啲🤣
Overall 系好满足嘅一餐😛😛

2020-12-07