2023-03-17
話說大肚嘅時候唔可以亂食嘢😝生完當然想搵番啲邪惡野嚟發洩吓!今晚經過呢間川味串燒皇就串一串啦~真係夠晒惹味!🍢厚切牛舌心成晚呢串厚切牛舌心最令我難忘,記得佢熱辣辣啱啱燒好拎出嚟,雖然加咗好多唔同川味調味粉,但食落都好有牛味,厚切口感十分豐富😋讚!🍢牛肉串$28嘅牛肉串都有驚喜!本身以為係平時街邊一片片嘅牛肉串,最後大大粒嘅牛肉串,一口一粒,燒到唔乾又有肉汁🐂唔錯!🍢五花腩肉呢幾串五花腩就好抵食,$42有3串,串串都燒烤到好鬆脆😝食腩肉當然要享受啲肥油同瘦肉係口入面打晒交咁😋呢幾燒串五花腩就做到呢個效果啦!🍢魷魚筒魷魚筒都不錯,口感酥脆,鹹香適中又易入口即化,令人回味🦑🍢雞肉串雞肉串起炸到好脆,都幾低食,舖內進食無加一都只係$38/3串😝飽晒!🍌燒香蕉最後叫咗個燒香蕉做總結😋無計女人有第2個胃食甜品~食完咁多個惹味串燒ssss,脆脆燒香蕉真係夠晒香甜,燒咗嘅香蕉點都係咁好味嫁🤤
🍢厚切牛舌心
🍢牛肉串
🍢五花腩肉
🍢魷魚筒
魷魚筒都不錯,口感酥脆,鹹香適中又易入口即化,令人回味🦑
🍢雞肉串
🍌燒香蕉