2006-11-06 4 浏览
sushi是一流的水準!叫了一客"松"的sushi,有十款,包括入回即溶的toro及無敵海膽(黎親都食).......老實說,我去過很多酒店的日本餐廳的sushi都沒"順"的好吃,就算有都貴3成,係"順"食正宗sushi是頗抵的(雖然都要成$300客),質素絕對有保證,我到試過北海道吃的老字號"政"也是差不多今日唔知做乜間野無人,我9點去一個人都冇,好在sushi是一樣的新鮮!其實toro係好好味,但其他魚都實在太肥,toro也變得可有可無.service是一般的,人多時可能會照顧不周(小店嘛)但waiter也算友善定食同拉面就唔好提la....唔太好食,如果唔係去"吃sushi同剌身就可能會D失望而回
sushi是一流的水準!