2020-10-10 1067 浏览
美國人氣玉桂卷 Cinnabon 喺奧海城已經開咗一段日子🇺🇸我都終於去試下🧐.Minibon Combo🧁一盒有 9 件,3 款口味各 3 件😍3 款口味包括經典味🧀經典朱古力味🍫同經典焦糖胡桃味🥜玉桂卷每日新鮮製作👩🏻‍🍳將焗好咗嘅玉桂卷塗上秘製嘅 Cream Cheese Frosting🥄經典味以肉桂做主角🤩朱古味則以朱古力取代肉桂粉,並加上 Frosting同朱古力醬😉焦糖胡桃,香甜嘅焦糖加上脆口嘅核桃😆口感豐富😜玉桂卷質感偏濕潤,煙韌軟熟,加熱後 Frosting 融化至底部,味道更佳🤤.Caramel apple Cinnabon🍎玉桂卷加上清甜爽口嘅蘋果,幾夾😋.Roll-on-the-go🥧細份 d 咁食,方便好多😬.Cinnamon Chips🥠將玉桂卷整成一塊塊嘅玉肉桂片😙脆卜卜口感又係另一種享受👍🏻.Cold Brew☕️ 用日本Arabica咖啡豆所調製嘅冷萃咖啡🇯🇵入口咖啡味道濃郁,但唔會太苦亦唔澀☺️非常順滑.Cinnamon Roll Cold Brew🥤肉桂配冷萃咖啡再加少少焦糖糖漿🤎味道獨特,甜中帶苦😌.Strawberry Balsamic 🍓係士多啤
Roll-on-the-go🥧細份 d 咁食,方便好多😬
Strawberry Balsamic 🍓係士多啤梨配意大利香醋嘅梳打🇮🇹🍹味道酸甜,好 fresh
外卖自取