2023-10-12 29 浏览
又一舒服休闲咖啡店推介,平日下就未够5点未有人,过多阵就full house,好彩去到就影咗相先人气爆登!环境 Full Breakfast $138Full Breakfast有烟三文鱼、苹果猪肉肠、明治牛乳炒蛋、焦糖香蕉、芝麻豆腐、牛角包窝夫、沙律、热情果及串茄。我哋加钱upgrade 咗做黑松露炒蛋,份量真系好多,2个女仔share啱哂,食材新鲜,牛角包窝夫做到脆口而不油溢,配上炒蛋、三文鱼一流。 明太子蟹肉蟹籽炒蛋贝果 $108 咸食明太子蟹肉蟹籽炒蛋贝果有惊喜,将蛋浆捞埋蟹肉,扎实得来口质松软,加埋明太子蟹籽增加口感,至于bagel亦唔系原味,加入黑芝麻,非常烟韧,整体完全唔会单调乏味。 Lumos $68佢嘅special coffee 系必推!每款都有特别味道,我拣咗Lumos,系红蜜处理嘅埃塞俄比亚古吉罕贝拉豆,tasting note有白桃乌龙茶汤、橘子、桂花花酿,果然入口好清新,好香白桃乌龙茶味,好易入口嘅咖啡❤︎︎ UJI Matcha Latte $52 至于UJI Matcha Latte有好靓嘅松鼠拉花,友人劲钟意!

人气爆登!

Full Breakfast $138