餐厅: 誠記
资讯:

2023-06-12 555 浏览
想食下茶餐厅野,又唔想黎黎去去都系个几间 特登上网揾下港岛有边间好食,就比我揾到诚记🙌🏻 诚记系熟食中心入面,电梯上到就即刻见到,好容易揾,黎到都好多客人 见到最出名系沙爹牛面,就即刻叫返个!片片牛肉都大大块 唔似有啲餐厅得啲肉丁 肉质都好好 唔似拿过嘅 沙爹味都好香 整体黎讲好满意! 朋友就叫左个鱿鱼面 都几好 鱿鱼几新鲜 份量都ok另外我地仲share 左份煎蛋猪扒 份量都十足 猪扒煎得好香 个面好脆 仲有份西多士都好正 唔似出面𠮶啲死甜嘅 唯一不足就系软左啲唔够脆嘢饮方面 我地叫左一杯大奶茶 黎到真系好大杯😂 仲要唔系90% 都系冰𠮶种🥺 整体黎讲好满意 唯一不足就系因为熟食中心环境太大 班伙计要周围走落单传菜 所以有时都会漏单同要等耐少少🥲不过overall 超推荐!
想食下茶餐厅野,又唔想黎黎去去都系个几间
特登上网揾下港岛有边间好食,就比我揾到诚记🙌🏻

见到最出名系沙爹牛面,就即刻叫返个!

朋友就叫左个鱿鱼面 都几好 鱿鱼几新鲜 份量都ok

另外我地仲share 左份煎蛋猪扒 份量都十足
猪扒煎得好香 个面好脆

不过overall 超推荐!
2023-05-28
等候时间
10 分钟 (堂食)
  • 沙嗲牛肉面
  • 西多士